Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Lidingö stads hemtjänst

Lidingö stads hemtjänst gör det enklare för dig att njuta av ditt liv. Vi stärker det du kan och hjälper dig med resten. Vi finns här dygnet runt för dig.

Din självständighet är viktig för oss

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg. Du får en fast omsorgskontakt och en grupp personal som hjälper dig oavsett vilken tid på dygnet du behöver hjälp. Vi gör det enkelt för dig med tydliga rutiner och kontakter direkt från start och från oss löper sedan en röd tråd vidare till andra kommunala omvårdnadsinsatser.

Vi har bedrivit hemtjänst sedan tidigt 1960-tal och vet vad som behövs för att du som kund ska bli nöjd. Lidingö stads hemtjänst är Silviahemscertifierad sedan 2017 och har en egen specialutbildad Silviasyster. All vår personal genomgår en tre dagars lång utbildning för att kunna erbjuda ett professionellt och tryggt omhändertagande vid demenssjukdomar.

Vi ser det friska hos dig och tillsammans jobbar vi för att stärka det. Möjligheten att behålla din självständighet ökar både kvaliteten och glädjen i ditt liv.

Vi följer myndigheternas rekommendationer kring covid för allas vår trygghet.

Våra tjänster ger dig trygghet

Lidingö stads hemtjänst finns här dygnet runt för dig. Baserat på ditt biståndsbeslut utformar vi insatserna utifrån dina behov och önskemål. Vi samarbetar med Mathem och Samhall för matleveranser och tvätt. Tillsammans med hemreab kan vi även stötta dig i din rehabilitering.

Hos oss får du en personlig omsorgskontakt som du träffar och planerar ditt behov med. När insatserna sedan har kommit i gång hjälper omsorgskontakten dig med att koordinera och samordna eventuella insatser med andra aktörer eller vårdgivare.

Våra kunders nycklar hanterar vi som värdehandlingar och därför har vi säkerhetsklassade digitala nyckelskåp där användningen av varje nyckel loggas. Du kan vara helt trygg med att ge oss nyckeln till ditt hem.

På Lidingö får alla kunder som har trygghetslarm eller hemtjänst ett digitalt lås. Dessa lås installerar vi från och med 2024. Det gör vi för att kvalitetssäkra och öka tryggheten.

Alltid ett gott bemötande

Vi får ofta höra att vi har många fina och trevliga medarbetare – och det har vi! Vi har det goda mötet i fokus och strävar alltid efter att skapa trygga och förtroendefulla relationer med våra kunder.

Kring dig som kund arbetar vi i teams som hjälper dig med dina beviljade insatser.

Våra medarbetare är till största delen utbildade undersköterskor och många har lång erfarenhet.

Kontaktuppgifter

Enhetschef – Lidingö stads hemtjänst och nattgruppen

Katarina Ström
Telefon: 08-731 33 66
E-post: katarina.strom@lidingo.se

Enhetschef – Lidingö stads hemtjänst

Kerstin Ottosson
Telefon: 08-731 38 49
E-post: kerstin.ottosson@lidingo.se

Biträdande enhetschef – Lidingö stads hemtjänst

Veronica Ulfsdotter
Telefon: 073-079 31 87
E-post: veronica.forsberg.meurling@lidingo.se

Kontakt
 • Lidingö stads hemtjänst

  Vardagar: 08.00–15.30

  Kvällar och helger:

  Rött område: 072-206 24 98 (norra delen)

  Grönt område: 072-205 87 59 (centrala delen)

  Blått område: 072-205 87 76 (södra delen och Brevik) • Nattgrupp

  Servicetelefon, klockan 21.30–07.00
  Lämna meddelande på telefonsvararen så ringer vi upp. 

  073-079 02 45
  vardagar: klockan 07.30–15.30 • Larmgrupp

  Vardagar 08.00–16.00


Till toppen av sidan