Huvudinnehållet startar här

Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Fritidshem och fritidsklubb, Käppala skola

För elever från förskoleklass till årskurs 3 erbjuder vi fritidshem. För årskurs 4–6 finns fritidsklubben, där eleverna kan träffa kompisar, umgås och göra roliga saker tillsammans. All fritidsverksamhet leds av engagerad och initiativrik personal.

Fritidshem

Fritidshemmet erbjuder omsorg för elever i förskoleklass – årskurs 3. Eleverna får möjlighet att delta i ett brett utbud av fritidsaktiviteter utifrån egna intressen och önskemål under ledning av våra engagerade pedagoger. Fritidshemmet är också en plats för vila och återhämtning efter skoldagens slut.

Vi har daglig kontakt med vårdnadshavare vid lämningar och hämtningar eller via våra årskurstelefoner. Genom Schoolsoft och Fritidsnytt informerar fritidshemmet och ger en inblick i vad eleverna gjort och lärt sig.

Fritidsklubb

Fritidsklubben är öppen för eleverna på mellanstadiet, årskurs 4–6. Fritidsklubben ligger i det hus som vi kallar Kultursalen, mitt på vår stora fina skolgård. Klubben är en trygg och rolig mötesplats där eleverna kan äta mellanmål och vara tillsammans med kompisar och härliga pedagoger efter skolan eller på loven. När vi planerar vår verksamhet utgår vi alltid från elevernas önskemål.

Exempel på vad vi gör om eftermiddagarna:

  • skapande aktiviteter i hobbyrummet
  • brädspel, kortspel och biljard
  • aktivitetsdagar
  • utomhuslekar
  • filmvisning
Till toppen av sidan