Läget på Lidingö med anledning av covid-19
Lyssna
Lyssna
Skriv ut
Dela

Torsviks skola

Här går cirka 850 elever från förskoleklass till årskurs 9 i en lugn och trivsam mobilfri studiemiljö. Skolan består av flera mindre byggnader med eget skolbibliotek och en stor och varierad skolgård. Vi har också tillgång till en fullstor idrottshall där också fritidsklubben för årskurs 4–6 har sina lokaler.

Vy över Torsviks skolgård och ena husbyggnad.

Torsviks skola erbjuder en varierad skolgård med välfyllda rastverksamhetsbodar.

Undervisning av hög kvalitet

Torsviks skola satsar på kvalitet i undervisningen. Våra elever har flera år i rad haft bland de bästa betygsresultaten i Sverige. Vi har välutbildade, engagerade och kompetenta lärare som arbetar för att utmana varje elev där de är. Vi har väl inarbetade ämnesinstitutioner och god tillgång till läromedel samt en välfungerande elevhälsa.

Trygghet och trivsel

Vi arbetar aktivt för att alla elever på Torsviks skola ska vara trygga och trivas. Vi har ett systematiskt trygghetsarbete med trygghetsråd för varje enhet som leds av kurator och biträdande rektor. Vi samarbetar med Friends.

Skolrestaurang och kafé

Maten lagas på skolan av vår skolrestaurang. På skolan finns också ett kafé för högstadiets elever där du bland annat kan spela pingis, äta mellanmål, spela kort eller bara umgås. Vi har ett mindre utbud av mellanmål med yoghurt och fruktsallad, toast, juice och minibaguetter.

Till toppen av sidan